Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de pain rassis, en cubes
- 1 gousse d'ail
- 15 g de persil frais
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, en dés de 2 cm
- 300 g de morue dessalée "prête à l'emploi"
- 200 g de lait
- 50 g de crème liquide entière
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1875 kJ / 447 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 godz. 35 min
Brandade de haddock
50min
Brandade de morue
24h 35min
Limande-sole meunière et fondue de poireaux
45min
Tielle sétoise
3 Std. 30 Min
Brandade de lieu à la patate douce
1h
Cake aux crevettes
1h
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
1h
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Tajine de daurade au citron confit
40min
Bisque de crevettes
30 Min