Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 œuf
- 130 g de cassonade
- 100 g de purée d'amande
- 20 g de beurre mou
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 20 g de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 397.2 kJ / 94.8 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 42.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits croustillants aux noisettes
30 min
Petits sablés au chocolat, cacao et fleur de sel
2j 30 menit
Boules de neige à l'amande
55 Min
Biscuits coco
55 Min
Rochers coco
30 min
Biscuits aux amandes
55 Min
Biscuits aux amandes
35 Min
Kampanisu (biscuits finlandais)
30 min
Cookies aux chocolat et canneberges
55 Min
Cookies choco-speculoos
30 min
Cookies coco, chocolat et noix du Brésil
25 min
Cookies rhum-raisins
25 min