Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 confiseries au caramel, type Carambar, préalablement congelées
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 130 g de guimauve, type Chamallow (25 env.)
- 200 g de riz soufflé
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 329.1 kJ / 78.7 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 11.2 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Saucisson au chocolat
6h 15min
Le saucisson au chocolat
6h 15min
Chocolat au riz soufflé
1 godz. 20 min
Gâteau au caramel
45 min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Barres croustillantes maison
50 min
Sucre vanillé
72h
Délice au Carambar
2h 30min
Pâte à tartiner express
15 Min
Crème dessert aux deux saveurs
1h 15min
Tablette de chocolat au blé soufflé
2h 40min
Crémeux de Carambar
2h 30min