
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 confiseries au caramel, type Carambar préalablement congelées
- 100 g de beurre coupé en morceaux
- 130 g de guimauve type Chamallow (25 env.)
- 200 g de riz soufflé
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 78.7 kcal / 329.1 kJ
- Białko
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Węglowodany
- 11.2 g
- Błonnik
- 0.1 g