Urządzenia i Akcesoria
Les croustouilles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
25 pièces
Składniki
-
16 confiseries au caramel, type Carambar préalablement congelées
-
100 g de beurre coupé en morceaux
-
130 g de guimauve type Chamallow (25 env.)
-
200 g de riz soufflé
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
0.7 g
Kalorie
329.1 kJ /
78.7 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Le saucisson au chocolat
6 godz. 15 min
Liqueur aux boules de coco
3 godz. 15 min
Barres croustillantes maison
50 min
Pastador aux speculoos
20 min
Sablés bretons
50 min
Barres choco-coco
1 godz.
Cheesecake au concombre
4 godz. 30 min
Paille à la confiture
1 godz. 30 min
Saucisson au chocolat blanc
5 godz. 15 min
Crème dessert aux deux saveurs
1 godz. 15 min
Broyé du Poitou
1 godz. 15 min
Pâte à tartiner express
15 min