
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'oignons coupés en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 1 dose de safran
- 1 c. à soupe de paprika
- 1 c. à café du sel
- du poivre moulu
- 350 g de boulgour
- 900 g d'eau
- 50 g de carottes coupées en rondelles
- 250 g de navets coupés en dés
- ¼ de chou blanc coupé en quartiers
- 350 g de chair de potiron coupée en dés
- 24 dattes dénoyautées
- 100 g de pois chiches en conserve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 366 kcal / 1545 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Węglowodany
- 59 g