Couscous d'orge aux légumes d'hiver

Couscous d'orge aux légumes d'hiver

4.4 44 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • de semoule d'orge fine
    400 g
  • de sel
    2 c. à café rase
  • d'eau froide
    300 g
  • d'oignons grelot surgelés
    200 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de miel
    40 g
  • de raisins secs
    50 g
  • dose de safran
    1
  • du sel
  • poivre moulu
  • d'eau
    850 g
  • de pois chiches en conserve rincés
    200 g
  • de ras el-hanout
    2 c. à soupe
  • de concentré de tomate
    40 g
  • de navets pelés et coupés en 2
    300 g
  • de chou vert coupé en quartiers
    400 g
    400 g de chou blanc, coupé en quartiers
  • de patate douce pelée et coupée en quartiers
    400 g
  • de beurre en dés
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 548 kcal / 2296 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...