Urządzenia i Akcesoria
Two-Flavoured Picnic Rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
24 pieces
Składniki
Dough
-
milk250 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing50 g
-
sugar50 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
hard goat's cheese cut in pieces60 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained40 g
-
Brie cut in pieces50 g
-
bacon lardons80 g
-
olive oil1 tsp
-
maple syrup2 tsp
Decoration
-
egg beaten, for glazing1
-
poppy seeds for sprinkling1 Tbsp
-
sesame seeds for sprinkling1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5.2 g
Kalorie
608 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
18.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pogača (bread)
3 godz.
Mixed Berry Yoghurt
12 godz. 15 min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2 godz. 25 min
Parker Rolls
2 godz. 20 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Dill and Feta Flatbread
1 godz. 20 min
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min
Mini Carrot Cakes
50 min
Cheese and Basil Knots
1 godz. 30 min
Yoghurt Bread
2 godz.
Baked Doughnuts
1 godz.
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3 godz. 45 min