Urządzenia i Akcesoria
No-rise Wholemeal Pizzas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
16 slices
Składniki
Dough
-
mozzarella drained, cut in pieces (2 cm), to taste200 - 250 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong wholemeal bread flour plus extra for dusting450 g
-
water warm250 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Topping and Assembly
-
pitted black olives halved20
-
roasted red peppers, preserved thinly sliced (1 cm)2
-
red onions small, thinly sliced (5 mm)2
-
1 jar red pesto, (190 g jar)red pesto, homemade (see tip)190 g
-
artichoke heart, in oil (1 x 280 g jar), drained, quartered1 jar
-
toasted pine nuts2 Tbsp
-
balsamic glaze for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
286 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1009.1 kJ /
241.2 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Tuna and Olive Empanaditas
4 godz. 5 min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 godz. 10 min
Orange and Coconut Squares
35 min
Chickpea and Ham Balls
35 min
Pumpkin and Spinach Pie
1 godz. 35 min
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 min
Beetroot and Kale Pizza
2 godz.
Wholemeal Focaccia
2 godz. 35 min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 godz. 30 min
Sonja's Bread
3 godz. 10 min