Urządzenia i Akcesoria
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 pieces
Składniki
-
banana cut in pieces125 g
-
milk160 g
-
wildflower honey15 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
rye flour plus extra for dusting150 g
-
bread flour180 g
-
salt1 tsp
-
poppy seeds15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
8 g
Kalorie
1070 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Walnut Bread
2 godz. 45 min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Quinoa and Sweet Potato Rolls
1 godz. 30 min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
German Bread
4 godz. 15 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Sonja's Bread
3 godz. 10 min
Seedy Wholemeal Bread
1 godz. 35 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min