Urządzenia i Akcesoria
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 pieces
Składniki
-
banana cut in pieces125 g
-
milk160 g
-
wildflower honey15 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
rye flour plus extra for dusting150 g
-
bread flour180 g
-
salt1 tsp
-
poppy seeds15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
8 g
Kalorie
1070 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Carrot Cake Cookies
35 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Spelt and Buckwheat Bread
1 godz. 55 min
Nut and Seed Butter
10 min
Almond and Coconut Corners
1 godz. 20 min
Chocolate Beetroot Muffins
30 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Vegan Brownies
2 godz. 40 min
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2 godz. 30 min