Banana and Rye Breakfast Flatbreads
TM6 TM5

Banana and Rye Breakfast Flatbreads

4.7 (13 ocen)

Składniki

  • 125 g banana, cut in pieces
  • 160 g milk
  • 15 g wildflower honey
  • 1 tsp dried instant yeast
    lub 10 g fresh yeast, crumbled
  • 150 g rye flour, plus extra for dusting
  • 180 g bread flour
  • 1 tsp salt
  • 15 g poppy seeds

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1070 kJ / 256 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
4.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy