Urządzenia i Akcesoria
Seared steak and rocket salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)50 g
-
vegetable oil40 g
-
beef rump steak cut into strips (4-5 cm)200 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
caper berries drained and cut into halves (optional)40 g
-
cherry tomatoes cut into halves120 g
-
rocket70 g
-
avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)1
-
walnuts30 g
-
lime juice20 g
-
honey10 g
-
salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
2288 mg
Białko
52.9 g
Kalorie
5056 kJ /
1203.8 kcal
Tłuszcz
101.7 g
Błonnik
13.9 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Beef fajitas
30 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Beef tacos
25 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min