Urządzenia i Akcesoria
Meatballs in a sticky plum sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Plum sauce
-
water80 g
-
fresh dark red plums stones removed500 g
-
garlic cloves2
-
apple cider vinegar60 g
-
star anise1 tsp
-
raw sugar100 g
-
tamari1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
dried pitted prunes4
-
piece fresh ginger1 cm
-
ground cinnamon¼ tsp
-
Chinese five spice½ tsp
Meatballs
-
bread roughly torn1 slice
-
spring onions/shallots cut into quarters3
-
pork mince500 g
-
egg1
-
ground black pepper¼ tsp
Plum glaze
-
water100 g
-
tamari70 g
-
Sriracha sauce1 tbsp
-
rice wine vinegar20 g
-
cornflour10 g
Rice
-
jasmine rice300 g
-
peanut oil20 g
-
water480 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1827.5 mg
Białko
33.1 g
Kalorie
3723.8 kJ /
890 kcal
Tłuszcz
34.4 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
111 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Honey BBQ Chicken
1 godz.
Sweet and sour pork
40 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Smash burger taco
40 min
Rustic beef tarts
1 godz.
Quick and easy pork noodles
20 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Filo chicken pie
45 min