Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and vanilla strawberry jam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
550 g
Składniki
-
raw sugar200 g
-
vanilla bean cut into halves1
-
rhubarb trimmed and cut into pieces (4 cm)450 g
-
strawberries hulled and cut into halves100 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 550 g
Sód
75.7 mg
Białko
5 g
Kalorie
3787.8 kJ /
905.3 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
226.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Lemon curd
20 min
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25 godz.
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Shortcrust pastry with lard
35 min
Stewed fruit compote
55 min
Plum Jam
50 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Apricot Jam
40 min
Rhubarb and Strawberry Jam
30 min
Classic christmas fruit mince
1 godz. 10 min
Tomato passata
1 godz. 40 min