Rhubarb and vanilla strawberry jam

Rhubarb and vanilla strawberry jam

4.9 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
550 g

Składniki

  • raw sugar
    200 g
  • vanilla bean cut into halves
    1
  • rhubarb trimmed and cut into pieces (4 cm)
    600 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
    30 g

Wartości odżywcze na 550 g

Kalorie 907 kcal / 3794.9 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 1.3 g
Węglowodany 225.9 g
Błonnik 10.9 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 80.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...