Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and vanilla strawberry jam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
550 g
Składniki
-
raw sugar200 g
-
vanilla bean cut into halves1
-
rhubarb trimmed and cut into pieces (4 cm)450 g
-
strawberries hulled and cut into halves100 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 550 g
Sód
75.7 mg
Białko
5 g
Kalorie
3787.8 kJ /
905.3 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
226.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Rice pudding
50 min
Tomato ketchup
1 godz. 25 min
Butter
10 min
Strawberry jam
55 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Raspberry Jam
40 min
Double ginger and pear cake
1 godz. 35 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Plum paste
1 godz.
Mixed berry jam
50 min