Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and vanilla strawberry jam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
550 g
Składniki
-
raw sugar200 g
-
vanilla bean cut into halves1
-
rhubarb trimmed and cut into pieces (4 cm)450 g
-
strawberries hulled and cut into halves100 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 550 g
Sód
75.7 mg
Białko
5 g
Kalorie
3787.8 kJ /
905.3 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
226.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed berry jam
50 Min
Spiced pear jam and chorizo
1 Std. 35 Min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Strawberry jam
55 Min
Plum Jam
50 Min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 Min
Plum paste
1 Std.
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 Std.
Tomato passata
1 Std. 40 Min