Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and vanilla strawberry jam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
550 g
Składniki
-
raw sugar200 g
-
vanilla bean cut into halves1
-
rhubarb trimmed and cut into pieces (4 cm)450 g
-
strawberries hulled and cut into halves100 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 550 g
Sód
75.7 mg
Białko
5 g
Kalorie
3787.8 kJ /
905.3 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
226.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 godz. 15 min
Plum Jam
50 min
Rhubarb and Strawberry Jam
30 min
Tomato passata
1 godz. 40 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Plum paste
1 godz.
Blackberry Jam
20 min
Mixed berry jam
50 min