Urządzenia i Akcesoria
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Oranges in caramel syrup
-
blood oranges room temperature (see Tips)4
-
freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Sabayon
-
white sugar80 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
dry white wine60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
27.3 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
2128.5 kJ /
506.8 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
105.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tri-coloured snow cones
1 godz.
Tornado Potatoes
1 godz.
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 min
Citrus dust
4 godz. 10 min
Curry powder
10 min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24 godz. 25 min
Little lemon cheesecakes
6 godz. 20 min
Passionfruit and coconut slice
5 godz.
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Berry and red wine trifle
4 godz. 50 min
Peanut soba noodle wonton cups
40 min
Peanut butter and chocolate custard
15 min