Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di radicchio a listarelle
- 10 olive nere denocciolate
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 938.5 kJ / 224.3 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1u. 40min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2 Std. 10 Min
Rollè di radicchio
50 Min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 godz. 30 min
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Polpette di radicchio e ricotta
1 Std.
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min