Coq au vin

Coq au vin

4.5 134 oceny
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 3 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Öl
    80 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 TL
  • Paprikapulver, edelsüß
    1 TL
  • Hendlhaxerl, mit Haut und Knochen (Ober- und Unterkeulen)
    4
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Tomatenmark
    30 g
  • Rotwein trocken
    200 g
  • Rohschinken, gewürfelt
    200 g
  • Rapsöl
    Kokosöl, zum Einfetten
  • frische Champignons
    400 g
  • Rinderfond
    300 g
  • Rosmarin, frisch
    2 Zweiglein
  • Thymian, frisch
    1 Zweiglein
  • Wasser
    30 g
  • Maisstärke
    20 g
  • Baguette zum Servieren

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 772 kcal / 3232 kJ
Białko 59 g
Tłuszcz 52 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 24 g
Sód 20367 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...