
Urządzenia i Akcesoria
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
frische Fischfilets (z. B. Forelle, Saibling, Kabeljau), ohne Haut500 g
-
Salz etwas mehr für den Fisch und zum Abschmecken½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlenetwas
-
Zitronensaft etwas mehr zum Beträufeln und zum Abschmecken20 g
-
Thymian, frisch4 Zweiglein
-
Lauchstange gewaschen1
-
Zwiebeln halbiert70 g
-
Öl20 g
-
Wasser300 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 TL
-
Schlagobers150 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
378 kcal /
1582 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Nom, nom, nom
77 Przepisów
Austria
Austria