Seitan e verdure in vasocottura (vegan)
TM6 TM5 TM31

Seitan e verdure in vasocottura (vegan)

4.7 (6 ocen)

Składniki

  • 2 spicchi di aglio
  • 10 g di radice fresca di zenzero a fette (2 mm)
  • 20 g di olio di oliva
  • 10 g di olio di sesamo
  • 400 g di seitan a cubetti (2 cm)
  • 160 g di carote pelate e a rondelle (2 mm)
  • 50 g di funghi shiitake freschi
    lub 50 g di funghi freschi
  • 20 g di piselli verdi, freschi o surgelati
  • 8 cucchiaini salsa di soia
  • 12 cucchiai di acqua
  • 950 g di acqua
  • 200 g di riso basmati

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1731 kJ / 414 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
51 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
3 g
Sód
966 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy