Paupiettes de veau au céleri et au camembert

Paupiettes de veau au céleri et au camembert

3.8 6 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • de pain de mie blanc
    ½ tranche
  • de lait
    30 g
  • de viande de porc coupée eu cubes
    50 g
  • échalote
    1
  • de céleri coupée en petits dés
    1 branche
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de chair à saucisse
    100 g
  • de camembert coupé en deux
    ¼
  • du sel
  • du poivre moulu
  • escalopes de veau grandes et fines de 140 g chacune environ
    4
  • oignon coupé en morceaux
    1
  • de cidre brut ou doux
    200 g
  • de fond de veau
    400 g
  • d'eau
    500 g
  • de choux de Bruxelles
    500 g
  • de beurre coupé en dés
    30 g
  • de persil frais
    2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 548 kcal / 2291 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...