Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de poireau, coupé en morceaux
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 80 g de céleri branche, coupé en morceaux
- 150 g de navet, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 1000 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 10.6 kJ / 2.5 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Potage façon minestrone
50min
Gratin dauphinois à la crème de céleri-rave et pavé de saumon
1 Std. 15 Min
Bouillon de légumes
1 Std. 20 Min
Substitut de repas (Métrique)
5min
Bâtonnets glacés yaourt-framboise
15 Std. 15 Min
Blaff de légumes
35min
Merlan et purée de céleri-rave
35min
Salade de haricots gigantes et coques
1h 5min
Bouillon de légumes parfumé
45 min
Pommes de terre, haddock et épinards
35min
Palmiers feuilletés au fromage
1 godz. 45 min
Bouillon de volaille maison
1 godz. 45 min