
Urządzenia i Akcesoria
Bouillon de légumes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1535 g
Składniki
-
de poireau coupé en morceaux100 g
-
de carotte coupée en morceaux100 g
-
de céleri branche coupé en morceaux80 g
-
de navet coupé en morceaux150 g
-
oignon coupé en deux1
-
d'eau1000 g
-
de thym frais1 branche
-
feuille de laurier1
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
2.5 kcal /
10.6 kJ
Białko
0.1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
0.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
1.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°22
49 Przepisów
Francja
Francja