Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 250 g de framboises fraîches, et 12 pour la finition
- 1 c. à café d'agar-agar
- 20 g de sirop d'agave
- 100 g de fromage blanc nature
- 1 c. à soupe de pistaches, décortiquées et non salées, concassées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 221 kJ / 53 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
Tiramisu aux framboises
3h 20min
Mousses de framboises
1h 15min
Pannacotta aux fruits rouges
3ч. 25 мин.
Cheesecake et coulis de fraises
1 Std. 5 Min
Mousse aux 3 chocolats
5 Std. 40 Min
Flan aux pommes
50 Min
Pannacotta à la cerise
3h 30min
Crème dessert aux noisettes
2hod. 40min
Verrine à la pomme
30 Min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1 Std.
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1hod. 35min