Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças

Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças

4.4 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses

Składniki

Carne assada
  • banha
    2 c. sopa de
  • ganso de vitela limpo
    1000 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 c. chá de
  • mostarda
    2 c. sopa de
Esparregado de nabiças
  • dente de alho
    1
  • azeite
    35 g
  • nabiças
    350 g
  • farinha
    35 g
  • leite
    350 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • vinagre
    1 c. sopa de
Molho béarnaise
  • vinagre
    50 g
  • chalota
    50 g
  • manteiga
    200 g
  • estragão só as folhas
    1 c. chá de
  • gemas de ovo
    4
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 701.9 kcal / 2936.5 kJ
Białko 37.5 g
Tłuszcz 54.9 g
Węglowodany 14.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 27.5 g
Sód 1021.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...