Coings farcis aux fruits secs

Coings farcis aux fruits secs

4.3 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • 40 g de cerneaux de noix
  • 40 g de noisettes
  • 50 g d'amandes décortiquées
  • 60 g de figues sèches coupées en morceaux
  • 300 g d'eau
  • 150 g de sucre en poudre
  • 3 coings non épluchés, coupés en deux et épépinés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.5 g
Kalorie 1435 kJ / 343.2 kcal
Tłuszcz 13.2 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...