
Urządzenia i Akcesoria
Risotto alla pescatora
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate1 mazzetto
-
spicchio di aglio½
-
di scalogno a pezzi20 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di pesce misto170 g
-
capesante2
-
di brandy20 g
-
di vino bianco secco20 g
-
di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)160 g
-
di brodo di pesce o vegetale460 g
-
di sale½ cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
479 kcal /
2004 kJ
Białko
22.4 g
Tłuszcz
13.6 g
Węglowodany
66.2 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Solo per noi!
16 Przepisów
Włochy
Włochy