Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 200 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
- 100 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weiße Bratwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1810 kJ / 432 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1983 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Paprika-Geflügel-Wurst
14 Std. 30 Min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Leberkäse Torte
14h 40min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10min
Steirisches Krenfleisch
2 Std. 45 Min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min