Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp)
- 1200 g Wasser
- 80 g Karotten, geschält
- 60 g Zwiebeln
- 25 g Essiggurkerl
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Sülzwurst
- 10 - 20 g heller Essig
- Wartości odżywcze
- na 1 Glas
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 1152.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kochsalami
20 godz. 30 min
Weißwurst im Glas
14h 30 min
Weisser Leberkäse
14h 30 min
Extrawurst
14h 10min
Frühstücksfleisch im Glas
26sa 30 dk
Feine Streichwurst
14h 30 min
Grobe Streichwurst
13hod.
Käse-Leberkäse
14h 15min
Geflügelleberwurst
6h 40 min
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Leberreis
35 min
Gebackene Leberknödel
2h