Urządzenia i Akcesoria
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 Gläser
Składniki
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp)400 g
-
Wasser1200 g
-
Karotten geschält80 g
-
Zwiebeln60 g
-
Essiggurkerl25 g
-
Gewürz Compound für Sülzwurst1 Päckchen
-
heller Essig10 - 20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Sód
1152.3 mg
Białko
24 g
Kalorie
778 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Leberpastete im Glas
4 godz.
Grobe Streichwurst
13 godz.
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14 godz. 30 min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Eingelegte Gewürzgurken
10 godz.
Heringssalat
1 godz. 5 min
Pizza-Leberkäse
14 godz. 20 min