Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp)
- 1200 g Wasser
- 80 g Karotten, geschält
- 60 g Zwiebeln
- 25 g Essiggurkerl
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Sülzwurst
- 10 - 20 g heller Essig
- Wartości odżywcze
- na 1 Glas
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 1152.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Geröstete Leber
30 min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Grobe Streichwurst
13h
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10min
Wiener Wurst
25h 30min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30 min
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 Min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min