
Urządzenia i Akcesoria
Geflügelleberkäse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Knochen, ohne Haut, sehenfrei390 g
-
Sonnenblumenöl (siehe Tipp)130 g
Zubereitung
-
Öl zum Einfetten
-
Crushed Ice (siehe Tipp)70 g
-
Wasser kalt60 g
-
Gewürz Compound für Geflügelleberkäse (siehe Tipp)1 Päckchen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
582 kcal /
2436 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
56 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
1538 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Leberkäse & Co
10 Przepisów
Austria
Austria