Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
390
g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Knochen, ohne Haut, sehenfrei
lub 390 g Hendlbrustfilets, ohne Haut oder Putenbrustfilets, ohne Haut -
130
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
lub 130 g Rapsöl
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 70 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelleberkäse (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2436 kJ / 582 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1538 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Almbutter
40min
Ingwersalzpaste
30min
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Kochsalami
20u. 30min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 godz. 40 min
Pizzagewürz
5 Min
Frühstücksfleisch im Glas
26u. 30min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Linzer Seidenknödel
50min
Frittierte Hühnernuggets
30min