Geflügelleberkäse

Geflügelleberkäse

3.9 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz. 15 min
4 Portionen

Składniki

Vorbereitung (am Vortag)
  • Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Knochen, ohne Haut, sehenfrei
    390 g
    390 g Hendlbrustfilets, ohne Haut, oder Putenbrustfilets, ohne Haut
  • Sonnenblumenöl (siehe Tipp)
    130 g
    130 g Rapsöl
Zubereitung
  • Öl zum Einfetten
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    70 g
  • Wasser kalt
    60 g
  • Gewürz Compound für Geflügelleberkäse (siehe Tipp)
    1 Päckchen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 582 kcal / 2436 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 56 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Sód 1538 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...