Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
390
g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Knochen, ohne Haut, sehenfrei
lub 390 g Hendlbrustfilets, ohne Haut oder Putenbrustfilets, ohne Haut -
130
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
lub 130 g Rapsöl
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 70 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelleberkäse (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2436 kJ / 582 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1538 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Kräuterzuckerl
1 godz. 10 min
Extrawurst
14sa 10 dk
Kochsalami
20sa 30 dk
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14h 30min
Weisser Leberkäse
14h 30min
Pizza-Leberkäse
14sa 20 dk
Knoblauchgrundstock
1 godz.
Weißwurst im Glas
14h 30min
Almbutter
40 min
Magic Dust Gewürzmischung
5 Min