Urządzenia i Akcesoria
Grobe Streichwurst
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz.
3 Gläser
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett, in Stücken 2 cm, (siehe Tipp)460 g
-
Schweineleber sehnenfrei90 g
Zubereitung
-
Gewürz Compound für Streichwurst (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Zwiebeln halbiert50 g
-
Wasser50 g
-
Majoran, getrocknet1 EL
-
Wasser warm1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Sód
2015 mg
Białko
28 g
Kalorie
2736 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Weisser Leberkäse
14 godz. 30 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 min
Pizza-Leberkäse
14 godz. 20 min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 godz. 45 min
Almbutter
40 min
Wurstaufstrich
10 min