Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
spring onions cut in quarters30 g
-
quinoa200 g
-
cooked chicken meat sliced315 g
-
canned black beans rinsed and drained100 g
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained100 g
-
cherry tomatoes cut in halves100 g
-
avocado cubed140 g
-
fresh baby spinach60 g
-
water450 g
-
salt1 tbsp
-
plain yogurt140 g
-
30 g avocado oilextra virgin olive oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
chipotle chilli powder¼ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
fresh Fresno chilli thinly sliced, to taste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1446.7 mg
Białko
21 g
Kalorie
1458.2 kJ /
348.5 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Texas Road Trip
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Roasted Potato Salad
1 godz.
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
Brak ocen
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 godz.
Thai Red Chicken Curry and Rice
40 min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 godz. 30 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.