
Urządzenia i Akcesoria
Quiche aux oignons, panais et au camembert
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 parts
Składniki
-
d'emmental coupé en morceaux80 g
-
de panais coupés en cubes500 g
-
d'eau500 g
-
d'oignons rouges coupés en quatre500 g
-
de beurre demi-sel20 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.100 g
-
pâte feuilletée maison1
-
camembert coupé en lamelles½
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
465.3 kcal /
1940.8 kJ
Białko
13.3 g
Tłuszcz
28.3 g
Węglowodany
37.3 g
Błonnik
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisiner pour 6 et +
50 Przepisów
Francja
Francja