Baccalà alla livornese
TM5 TM31

Baccalà alla livornese

3.9 (78 ocen)

Składniki

  • 600 g di baccalà ammollato e dissalato
  • 60 g di carota, pelata e a pezzi
  • 120 g di gambi di sedano a pezzi
  • 120 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di pomodori pelati
  • 100 g di acqua
  • 25 g di olive nere denocciolate

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
953.5 kJ / 227.8 kcal
Białko
33.8 g
Węglowodany
8.7 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
1.4 g
Sód
36.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy