Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante

Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante

4.6 117 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    500 g
  • di patate a pezzi
    200 g
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    20 g
  • di semi di finocchio
    1 cucchiaino
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di carne trita di maiale
    300 g
  • di salsiccia a pezzi
    90 g
  • uova
    2
  • di sale
    5 g
  • di scamorza affumicata a bastoncini
    70 g
  • pangrattato q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 219 kcal / 916 kJ
Białko 17.6 g
Tłuszcz 11.1 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Sód 946.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...