Pommes de terre farcies au poulet et champignons

Pommes de terre farcies au poulet et champignons

3.7 63 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 4 belles pommes de terre farineuses
  • 35 g d'échalotes
  • 20 g de beurre
  • 150 g de champignons de Paris frais émincés
  • 200 g de poulet coupé en morceaux (1 cm)
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 - 4 brins de persil frais ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 548.3 mg
Białko 18.5 g
Kalorie 1565 kJ / 372.5 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Węglowodany 41.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...