Pommes de terre farcies au poulet et champignons

Pommes de terre farcies au poulet et champignons

3.7 62 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • belles pommes de terre farineuses
    4
  • d'échalotes
    35 g
  • de beurre
    20 g
  • de champignons de Paris frais émincés
    150 g
  • de poulet coupé en morceaux (1 cm)
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de persil frais ciselés
    3 - 4 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 372.5 kcal / 1565 kJ
Białko 18.5 g
Tłuszcz 13.5 g
Węglowodany 41.8 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Sód 548.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...