Omelette au poulet tandoori

Omelette au poulet tandoori

2.9 69 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de blanc de volaille taillé en lanières
    300 g
  • de pâte tandoori rouge
    1 c. à soupe
  • poivron rouge taillé en bandes (1 x 4 cm)
    1
  • ciboule émincée en rondelles (2 mm)
    1
  • œufs
    4
  • de lait
    80 g
  • de cumin en poudre
    ½ c. à café
  • de piment séché en flocons
    ½ c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • d'eau
    500 g
  • de coriandre fraîche ciselés
    5 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 179 kcal / 750 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...