Asado frío con salsa de calabacín a la menta

Asado frío con salsa de calabacín a la menta

4.3 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • de redondo de ternera
    700 g
    700 g de lomo alto de buey, bridado
  • de hierbas frescas variadas (albahaca, salvia, romero,...) solo las hojas
    6 ramitas
    1 cucharada de hierbas secas variadas
  • diente de ajo
    1
  • de sal
    2 ½ cucharaditas
  • de pimienta negra en grano
    ½ cucharadita
  • de agua
    500 g
  • chalota por la mitad
    1
  • filete de anchoa en aceite
    1
  • de alcaparras (opcjonalnie)
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de calabacín en trozos de 2-3 cm
    600 g
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • hojas de menta fresca
    6

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 223 kcal / 934 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 5.3 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 739.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...