Urządzenia i Akcesoria
Crescentine modenesi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 11 godz.
24 pezzi
Składniki
-
100 g di acqua
-
120 g di latte
-
30 g di strutto
-
25 g olio extravergine di oliva
-
3 g di lievito di birra fresco
-
125 g farina tipo 0
-
250 g di farina tipo 00 + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
116.1 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
312.2 kJ /
74.7 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Piadina romagnola
40 min
Crescia sfogliata urbinate
1 godz. 30 min
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Schiacciata anguria e prosciutto Serrano
1 godz. 15 min
Gnocco al forno con i ciccioli
4 godz. 50 min
Baguette francese (TM6)
5 godz.
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4 godz. 5 min
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Crescia alla maceratese
3 godz.
Tigelle
3 godz. 50 min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 godz. 30 min