Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di acqua
- 120 g di latte
- 30 g di strutto
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 3 g di lievito di birra fresco
- 125 g di farina tipo 0
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 312.2 kJ / 74.7 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 116.1 mg
Alternatywne przepisy
Buns (panini classici per hamburger)
4h 35min
Tigelle
3h 50min
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Burger buns
4 Std. 40 Min
Focaccia con le cipolle TM6
3 Std. 30 Min
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
American hot dog
5 Std. 20 Min
Pizzette
3h 40 min
Piadina romagnola
15min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Polka (pane francese)
5h
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min