Urządzenia i Akcesoria
Crescentine modenesi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 11 godz.
24 pezzi
Składniki
-
100 g di acqua
-
120 g di latte
-
30 g di strutto
-
25 g olio extravergine di oliva
-
3 g di lievito di birra fresco
-
125 g farina tipo 0
-
250 g di farina tipo 00 + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
116.1 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
312.2 kJ /
74.7 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Krapfen con crema pasticcera
4 godz. 20 min
Sgabei
3 godz.
Piadina al miele
1 godz. 10 min
Tortelli di patate parmensi
1 godz. 30 min
Piadina romagnola
40 min
Gnocco al forno con i ciccioli
4 godz. 50 min
Gnocco fritto modenese
35 min
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Tigelle
3 godz. 50 min
Schiacciata anguria e prosciutto Serrano
1 godz. 15 min
Piadina romagnola farcita
55 min
Focaccine morbide
3 godz. 30 min