Risotto alla milanese (per 2 persone)

Risotto alla milanese (per 2 persone)

4.6 226 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano
    30 g
  • di scalogno a pezzi
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
    160 g
  • di vino bianco
    40 g
  • di brodo di carne o vegetale (vedere consigli)
    450 g
  • di zafferano
    1 bustina
  • di sale
    2 pizzichi
  • di burro
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 504.5 kcal / 2111.5 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 23.8 g
Węglowodany 66.1 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Sód 920 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...