Cottura del riso a chicco lungo

Cottura del riso a chicco lungo

3.4 95 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
7 porzioni

Składniki

  • 250 - 500 g di riso bianco a chicco lungo (vedere consigli)
  • 500 - 900 g di acqua
  • ½ - 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 ½ cucchiaini di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 5.7 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 1108 kJ / 261.9 kcal
Tłuszcz 1.9 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 55.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...