Cottura del riso a chicco lungo
TM6

Cottura del riso a chicco lungo

3.5 (76 ocen)

Składniki

  • 250 - 500 g di riso bianco a chicco lungo (vedere consigli)
  • 500 - 900 g di acqua
  • ½ - 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 ½ cucchiaini di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1108 kJ / 261.9 kcal
Białko
4.9 g
Węglowodany
55.6 g
Tłuszcz
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
1 g
Sód
5.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy