Pesto mandorle e basilico

Pesto mandorle e basilico

4.8 50 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
10 porzioni

Składniki

  • 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio
  • 80 g di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 120 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 250.9 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 728.2 kJ / 174 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...