Urządzenia i Akcesoria
Cipolle caramellate (400-500 g)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
400 g
Składniki
-
20 g di olio di oliva20 g olio extravergine di oliva
-
400 - 500 g di cipolle rosse, a fette (1 cm)400 - 500 g di cipolle dorate a fette (1 cm)
-
30 g di acqua
-
2 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
428 mg
Białko
5 g
Kalorie
1264 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chutney di cipolle caramellate
24 godz.
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1 godz.
Peperoni insaporiti (400 g)
25 min
Cipolle piccanti insaporite
20 min
Peperoni e cipolle insaporite
25 min
Verdure miste insaporite
30 min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 min
Cipolle brunite (200 g)
25 min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Cipolle insaporite (200 g)
20 min
Besciamella
15 min