Urządzenia i Akcesoria
Cipolle caramellate (400-500 g)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
400 g
Składniki
-
20 g di olio di oliva20 g olio extravergine di oliva
-
400 - 500 g di cipolle rosse, a fette (1 cm)400 - 500 g di cipolle dorate a fette (1 cm)
-
30 g di acqua
-
2 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
428 mg
Białko
5 g
Kalorie
1264 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15min
Cipolle piccanti insaporite
20min
Peperoni e cipolle insaporite
25min
Verdure miste insaporite
30min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20min
Peperoni insaporiti (200 g)
20min
Melanzane insaporite (400 g)
35min
Cipolle brunite (200 g)
25min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Cipolle insaporite (200 g)
20min
Besciamella
15min
Chutney di cipolle caramellate
24h