Cipolle caramellate (400-500 g)

Cipolle caramellate (400-500 g)

4.1 493 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
400 g

Składniki

  • 20 g olio extravergine di oliva
    20 g di olio di oliva
  • 400 - 500 g di cipolle dorate a fette (1 cm)
    400 - 500 g di cipolle rosse, a fette (1 cm)
  • 30 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 428 mg
Białko 5 g
Kalorie 1264 kJ / 302 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 8.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...