Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta

Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta

4.6 366 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 30 g di sedano a pezzi
  • 70 g di carota pelata e a pezzi
  • 150 g di cipolla bianca in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di carne trita di manzo (preferibilmente punta di petto)
  • 100 g di vino rosso secco
  • 10 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di passata di pomodoro
  • 5 g di zucchero (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 371.8 kcal / 1555.6 kJ
Białko 18.6 g
Tłuszcz 27.6 g
Węglowodany 8.3 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Sód 851.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...