Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta

Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta

4.6 358 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di sedano a pezzi
    30 g
  • di carota pelata e a pezzi
    70 g
  • di cipolla bianca in quarti
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di carne trita di manzo (preferibilmente punta di petto)
    600 g
  • di vino rosso secco
    100 g
  • di sale
    10 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di passata di pomodoro
    500 g
  • di zucchero (opcjonalnie)
    5 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 371.8 kcal / 1555.6 kJ
Białko 18.6 g
Tłuszcz 27.6 g
Węglowodany 8.3 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Sód 851.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...