Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g water
- 4 eggs
- 1 bunch asparagus, trimmed
- 40 - 60 g kale, roughly chopped
- 40 - 60 g fresh baby spinach
- extra virgin olive oil, to drizzle (optional)
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g cheese (goats cheese or feta)
- ½ avocado, cut into slices
- paprika, to sprinkle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 lemon, cut into wedges (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1015.5 kJ / 241.8 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 15.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 363.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Avocado and goats cheese smash
5 min
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10 min
Watermelon lemonade
10 min
Peanut butter and cookie ice cream
13 Std. 15 Min
Potted baby vegetables
6 Std. 15 Min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Chinese greens with XO sauce
1h 50 min
Steamed Chinese greens
30min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Refreshing cucumber and pear juice
25 min