
Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water divided34 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice plus 1 tbsp to drizzle1 oz
-
unsalted butter in pieces8 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt divided, plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
cilantro leaves1 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
jasmine rice10 oz
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
asparagus trimmed12 oz
-
salmon fillets wild caught Alaskan (1¼ in. thick)16 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
992.6 kcal /
4153.1 kJ
Białko
33.9 g
Tłuszcz
66.7 g
Węglowodany
67.3 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
34.2 g
Sód
679.6 mg