Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.3 166 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • water divided
    34 ½ oz
  • freshly squeezed lemon juice plus 1 tbsp to drizzle
    1 oz
  • unsalted butter in pieces
    8 oz
  • egg yolks from large eggs
    4
  • salt divided, plus extra to season
    1 tsp
  • ground black pepper to taste, plus extra to season
    1 pinch
  • cilantro leaves
    1 oz
    1 oz parsley leaves
  • lemon thin peel only, no white pith
    1
  • jasmine rice
    10 oz
  • onion powder
    1 tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • asparagus trimmed
    12 oz
    12 oz broccoli florets, trimmed
  • salmon fillets wild caught Alaskan (1¼ in. thick)
    16 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 992.6 kcal / 4153.1 kJ
Białko 33.9 g
Tłuszcz 66.7 g
Węglowodany 67.3 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 34.2 g
Sód 679.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...