
Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water divided34 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice plus 1 tbsp to drizzle1 oz
-
unsalted butter in pieces8 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt divided, plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
cilantro leaves1 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
jasmine rice10 oz
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
asparagus trimmed12 oz
-
salmon fillets wild caught Alaskan (1¼ in. thick)16 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
992.6 kcal /
4153.1 kJ
Białko
33.9 g
Tłuszcz
66.7 g
Węglowodany
67.3 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
34.2 g
Sód
679.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Steamed Rice
25 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Mediterranean Chicken
35 min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Shrimp Scampi
40 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Turkey Bolognese Sauce
50 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min