Urządzenia i Akcesoria
Shrimp & Crab Linguine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
organic lemon (approx. 5 oz) thin peel only (no pith), plus juice (approx. 2 oz)1
-
salt divided1 ¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water35 ½ oz
-
olive oil plus 1 tsp to cook pasta1 oz
-
pasta linguine9 oz
-
garlic cloves2
-
peeled raw shrimp6 ½ oz
-
crème fraîche3 oz
-
jumbo lump crab meat white, brown or mixture6 oz
-
arugula plus extra to garnish2 ½ oz
-
pine nuts toasted1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1958 kJ /
468 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italian Pasta
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Shrimp Sauté
25 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Squid and Shrimp Risotto
1 godz.
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
New England Clam Chowder
45 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Garlic Shrimp
35 min