Urządzenia i Akcesoria
Shrimp & Crab Linguine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
organic lemon (approx. 5 oz) thin peel only (no pith), plus juice (approx. 2 oz)1
-
salt divided1 ¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water35 ½ oz
-
olive oil plus 1 tsp to cook pasta1 oz
-
pasta linguine9 oz
-
garlic cloves2
-
peeled raw shrimp6 ½ oz
-
crème fraîche3 oz
-
jumbo lump crab meat white, brown or mixture6 oz
-
arugula plus extra to garnish2 ½ oz
-
pine nuts toasted1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1958 kJ /
468 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italian Pasta
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Garlic Shrimp
35 min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Avocado Tuna Boats
30 min
Shrimp Scampi
40 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Chicken Adobo
1 godz. 25 min