
Urządzenia i Akcesoria
Two Pound Apple Pie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 slices
Składniki
Pie Crust
-
all-purpose flour plus extra to dust4 oz
-
unsalted butter cold, cut into pieces4 oz
-
salt½ tsp
-
water2 oz
Filling
-
water24 oz
-
lemon juice1 oz
-
Granny Smith apples cored and ends trimmed32 oz
-
unsalted butter cut into pieces8 oz
-
brown sugar4 oz
-
pure vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
all-purpose flour4 tbsp
-
salt½ tsp
-
caramel sauce to serve (see Tip)
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
756 kcal /
3163.2 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
48.4 g
Węglowodany
79.4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
30.3 g
Sód
30.9 mg