Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 4 tranci di pesce spada
- 60 g di olive taggiasche denocciolate
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1195.3 kJ / 285.5 kcal
- Białko
- 35.4 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Sód
- 24.3 mg
Alternatywne przepisy
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Pesce spada al salmoriglio
5 min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Pesce spada alla ghiotta
40 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Insalata di calamari al limone
35 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min