Spada alle erbe con olive

Spada alle erbe con olive

4.5 53 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1 rametto di origano fresco le foglioline lavate
  • 3 foglie di basilico fresco lavate
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 4 tranci di pesce spada
  • 60 g di olive taggiasche denocciolate
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 24.3 mg
Białko 35.4 g
Kalorie 1195.3 kJ / 285.5 kcal
Tłuszcz 4 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...