Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di cipolle, a metà
- 50 g di porro, a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 250 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (1000 g peso netto), 3 cm spessore
- 1 pizzico di pepe macinato
- aneto fresco per decorare
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2091 kJ / 499 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tonno in agrodolce
1h
Salmone al cartoccio
35min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1h
Insalata di pesce spada e pinoli
40min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min