Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di cipolle, a metà
- 50 g di porro, a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 250 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (1000 g peso netto), 3 cm spessore
- 1 pizzico di pepe macinato
- aneto fresco per decorare
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2091 kJ / 499 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Pesce spada all'arancia
40 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1h
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Spada alle erbe con olive
40 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min