Wersje kompatybilne
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pesto di spinaci e mandorle
- 100 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
Trancio di salmone
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2745 kJ / 656 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 1.9 g
- Tłuszcz
- 57 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35p
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min.
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Salmone con crudo di pomodori
35p
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min.
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 min
Pesce spada agrumato
35p
Insalata di pesce spada e pinoli
40 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35p