Cake à la ricotta et aux fruits rouges

Cake à la ricotta et aux fruits rouges

4.2 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 parts

Składniki

  • de beurre en morceaux
    150 g
  • de sucre en poudre
    200 g
  • de ricotta
    400 g
  • citrons jaunes non traités (le zeste et jus d'1 citron et seulement le zeste du second citron)
    2
  • de farine de blé
    200 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • œufs
    3
  • de myrtilles
    125 g
  • de framboises fraîches
    125 g
  • de mûres
    75 g
  • d'amandes effilées
    30 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 931 kcal / 3895 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 58 g
Węglowodany 76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...