Cake à la polenta au citron

Cake à la polenta au citron

3.9 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 parts

Składniki

Le cake
  • de sucre en poudre
    150 g
  • de beurre en morceaux
    200 g
  • citrons jaunes non traités zeste et jus
    3
  • de polenta
    100 g
  • d'amandes en poudre
    200 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • œufs
    3
Le sirop
  • de sucre en poudre
    120 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 731 kcal / 3046 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...