Cake à la polenta au citron
TM6 TM5 TM31

Cake à la polenta au citron

3.8 (41 ocen)

Składniki

Le cake

  • 150 g de sucre en poudre
  • 200 g de beurre, en morceaux
  • 3 citrons jaunes non traités, zeste et jus
  • 100 g de polenta
  • 200 g d'amandes en poudre
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 3 œufs

Le sirop

  • 120 g de sucre en poudre

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
3046 kJ / 731 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
62 g
Tłuszcz
48 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy