Pâte à tartiner au cacao végane
TM6 TM5 TM31

Pâte à tartiner au cacao végane

3.9 (17 ocen)

Składniki

  • 240 g de haricots rouges en conserve, cuits, rincés et égouttés
  • 90 g de purée de noisette
  • 80 g de sucre de fleur de coco
  • 70 g d'eau
  • 35 g de cacao en poudre non sucré

Wartości odżywcze
na 130 g
Kalorie
2628 kJ / 629 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
61 g
Tłuszcz
27 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy