Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de haricots rouges en conserve, cuits, rincés et égouttés
- 90 g de purée de noisette
- 80 g de sucre de fleur de coco
- 70 g d'eau
- 35 g de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 130 g
- Kalorie
- 2628 kJ / 629 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes indiennes à la farine de pois chiches
30min
Yaourt vegan au lait de coco
12u. 25min
Crème chocolat-avocat
2h 15 min.
L'aventure Vorwerk - Sweet Home
Brak ocen
Briochettes coco à la vapeur
2h 10min
Pain brioché sans gluten
2 godz. 50 min
Gâteau chocolat-courgette sans beurre
1h
Yaourt végétal au lait d'amande
12 godz. 15 min
Pâte à tartiner choco-noisette
25min
Beurre de cacahuète
10min
Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten
35min
Pâte à tartiner à la purée de noisette
10min