Pâte à tartiner au cacao végane

Pâte à tartiner au cacao végane

4.0 21 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
520 g

Składniki

  • 240 g de haricots rouges en conserve cuits, rincés et égouttés
  • 90 g de purée de noisette
  • 80 g de sucre de fleur de coco
  • 70 g d'eau
  • 35 g de cacao en poudre non sucré

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 130 g

Białko 25 g
Kalorie 2628 kJ / 629 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...