Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de haricots rouges en conserve, cuits, rincés et égouttés
- 90 g de purée de noisette
- 80 g de sucre de fleur de coco
- 70 g d'eau
- 35 g de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 130 g
- Kalorie
- 2628 kJ / 629 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à tartiner à la noix de pécan
30 min
Biscuits au sucre de coco
55 min
Crêpes au lait de coco et à la farine de riz
1j 15 menit
Pancakes laotiens
15 min
Pâte à tartiner au chocolat et à la châtaigne
45 dk
Yaourt noix de cajou-vanille (végétalien)
15h 30min
Pancakes à la farine de sarrasin
30 min
Cakes salés à l'okara d'amande
12 Std. 45 Min
Affogato aux bananes caramélisées
16h 50min
Pâte à tartiner à la purée de noisette
10min
Granola aux céréales complètes et aux noix
1h 10 min.
Yaourt vegan au lait de coco
12 Std. 25 Min