Chili con cervelas

Chili con cervelas

4.6 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de poivrons verts en morceaux (4 cm)
    150 g
  • de poivrons rouges en morceaux (4 cm)
    150 g
  • d'échalotes
    60 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de poivre de Cayenne, moulu
    ½ c. à café
  • de poudre de paprika
    1 c. à café
  • de cumin en poudre
    ¼ de c. à café
  • de concentré de tomates
    40 g
  • de cervelas pelés, partagés dans la longueur, en tranches (1 cm)
    400 g
  • de tomates concassées (400 g)
    1 boîte de conserve
  • cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
    1
  • de sel
    1 c. à café
  • de haricots rouges rincés, égouttés (poids égoutté 290 g)
    1 boîte de conserve
  • de demi-crème acidulée
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 559 kcal / 2321 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...